Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
Motorola L7 I-mode help |
Apr 4 2008, 10:22 PM
Коментар
|
|
|
Новак ![]() Група: Потребители Коментари: 2 Регистриран: 4-April 08 Потребител No.: 165 |
Здраейте на вс ... първо искам да кажа че форума е супер добър и има супер мн полезна и добра информация ... неска се регнах .... та проблема ми е седния купих си Motorola L7 I-mode ... имам си usb за компа обаче не мога да оправя тия драйвъри нещо .. прочетох цялата тема пусната за това и не мога да се опрая ... четох и темата на този living_sword и на бг и на англ ... та тия трите файла в техния форум не мога да ги изтегля ... лодвам ги на интернет страници и като го отворя и ме връща в страницата от която ги тегля ... моля ако някой знае как да се справя с проблема да ми пише ... че вече 6-ти час съм пред компа и не ми останаха силички и нерви ... направо дори може да ми пишете в скайп peshyyyyyyy БЛАГОДАРЯ ви предварително!!
|
|
|
|
Apr 6 2008, 12:25 AM
Коментар
|
|
![]() 11.11.11 ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Главни Коментари: 377 Регистриран: 11-January 08 Град: Раковски Потребител No.: 1 Телефон: MOTO SLVR L7, SE k530i, SE C510, HTC TATTOO |
Пробвай с тфа http://www.mobiletore.com/index.php?module...p;c=0&p=966
-------------------- ![]() |
|
|
|
Apr 6 2008, 10:28 AM
Коментар
|
|
|
Новак ![]() Група: Потребители Коментари: 2 Регистриран: 4-April 08 Потребител No.: 165 |
мн ти благодаря ще ти пиша ако пак имам някакъф проблем ... на мен ми казаха , че не мога да качвам работи щото не ми отчита телефона като е свързан ... отчита го само като е с карта с памет(а аз такава нямам),защотото картата я отчитало като преносима памет ... а имам още един въпрос на този модел Л7 аймод значи пратиха ми една 2 мп3-ки и не мога да си ги сложа като тон на звънене някакви идеи как да го направя ... ? мерси мн !
|
|
|
|
Apr 6 2008, 10:43 AM
Коментар
|
|
![]() 11.11.11 ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Главни Коментари: 377 Регистриран: 11-January 08 Град: Раковски Потребител No.: 1 Телефон: MOTO SLVR L7, SE k530i, SE C510, HTC TATTOO |
mp3 не може да се слага на този модел като мелодия за входящи повиквания, имаше друг формат който става, не съм сигурен, но мисля, че беше *.amr
-------------------- ![]() |
|
|
|
Jan 17 2010, 07:36 PM
Коментар
|
|
|
Новак ![]() Група: Потребители Коментари: 1 Регистриран: 17-January 10 Потребител No.: 736 Телефон: L7 i-mode |
E, успял ли е някой да инсталира драйвърите за L7 i-mode?
|
|
|
|
![]() ![]() |
2 потребител(и) четат тази тема (2 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):
| Олекотена версия | Час: 9th September 2010 - 02:50 AM |